Om oss

Om Techconsult

Techconsult AS ble stiftet i 1999 og er i dag etablert med kontorer i Bergen, Oslo og Stavanger. Selskapet har som målsetning å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.


Dette skal skje gjennom:  

 • Velkvalifiserte og motiverte medarbeidere
 • Forståelse for våre kunders behov gjennom
  utstrakt samarbeid og kommunikasjon
 • Høy servicegrad og fleksibilitet
 • Riktige markedsmessige betingelser

 

Våre samarbeidskonsepter skal og vil gå langt ut over det man forbinder med tradisjonelle konsulenttjenester og omfatter bl.a.

 • Rekruttering til faste stillinger
 • Management- og ressursteam til større tilbudsarbeider
 • Opplærings- og kvalifiseringstiltak
 • Trainee-løsninger
 • Langsiktig ressursplanlegging

 

Målrettet arbeid

Vi i Techconsult har stor respekt for verdien og effekten av målrettet hardt arbeid. Hver dag arbeider vi for at både våre medarbeidere og våre kunder skal være tilfredse med den måten vi opererer på og de resultater vi oppnår

Last ned vår firmapresentasjon for å se hva vi kan tilby og bli bedre kjent med oss.

Samarbeids- og datterselskaper

Techconsult har gjennom mange år utviklet et bredt nettverk av samarbeids- og datterselskaper i inn og utland. Dette gjør oss i stand til å kunne yte en rekke spesialiserte tjenester mot våre kunder og kan derfor enkelt identifisere den rette kompetansen mot de prosjekter vi er involvert i. Lang erfaring i oppbygging av utradisjonelle samarbeidsformer og konstellasjoner gjør også Techconsult i stand til å tilby gode ”Single Point of Contact”-løsninger,  i de tilfeller der ingen selskaper i markedet alene kan tilfredsstille kundens mobiliseringsbehov i perioder, og på en trygg og god måte.

Samarbeid på alle nivå

Våre samarbeidsformer med underleverandører og samarbeidsselskaper er langt mer enn en leveranse. Tette kontraktuelle bånd, i kombinasjon med godt samarbeid om viktige områder som kvalitet, HMS, etikk og opplæring og utvikling av den enkelte medarbeider, sikrer en merverdi for både den enkelte samarbeidspartner og – ikke minst – våre kunder og ansatte.

Våre verdier

Engasjert – fordi vi elsker utfordringer og jobben vi gjør
Innovativ – fordi vi hele tiden leter etter den beste løsningen
Åpen – fordi åpenhet gir tillit
Ansvarlig – fordi vi tar jobben på alvor
Profesjonell – fordi jobben er faget vårt

Samfunnsengasjement og sponsing

Techconsult AS skal være en aktiv bidragsyter i lokalmiljøet. Det skjer gjennom lokal sponsing og støtte til organisasjoner, lag og foreninger som reflekterer verdiene til bedriften. Vi jobber også sentralt gjennom bidrag til humanitære og kulturelle organisasjoner og institusjoner.

Samfunnsengasjement

Techconsult støtter hvert år organisasjoner og institusjoner som jobber for å forbedre menneskers hverdag. Dette gjør vi gjennom at selskapet hvert år deler ut en del av overskuddet gjennom veletablerte kanaler.

Sponsing

Techconsult støtter lokale organisasjoner, lag og foreninger som gjør en jobb gjennom idrett og fysisk aktivitet for å skape samhold og mellommenneskelig engasjement.

StayActive

Techconsult ”StayActive” er vårt aktivitetsprogram for ansatte og konsulenter. Hensikten med aktivitetsprogrammet er å ta initiativ, stimulere og motivere til positiv fysisk aktivitet og samhold på alle nivåer. Gjennom dette ønsker Techconsult å bidra til økt fysisk og psykisk velvære, bedre trivsel, mer energi og større jobbglede, hver dag, hele året.

For mer informasjon rundt lokal sponsing, vennligst kontakt ditt lokale Techconsult kontor.

For forespørseler eller mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss.

Fra Instagram

[instagram-feed]