• values001
  • values002
  • values003
  • values004
  • values005

facebook-liten-logoInstagram logo liten 2Linkedin-256

FØLG TECHCONSULT PÅ SOSIALE MEDIA

Følge Techconsult sine selskaps- og karrieresider på LinkedIn, Facebook og Instagram

· Se våre mest attraktive jobber
· Bli kjent med våre medarbeidere og konsulenter
· Les hva våre kunder og ansatte mener
· Bli med i vårt diskusjonsforum
· Se hva som skjer i Techconsult
og mye mye mer………

Klikke på logoen for å bli med  

Rekruttering til faste stillinger

dame

Gjennom vårt rekrutteringsprodukt har du tilgang til hele Techconsult sitt faglige apparat og nettverk som vil arbeide aktivt for å finne rette personen for deg og din bedrift.

Som spesialister innen tekniske og prosjektadministrative fag forstår vi hvilken kompetanse du er på jakt etter, og vet hvor denne finnes. 
Gjennom velprøvde og strukturerte prosesser følger vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen, fra behovsavklaring til ansettelse.

Dialog fra A til Å

Vi starter alle prosesser med en grundig analyse for å avdekke kravprofil for stillingen og ønsket profil på potensielle kandidater.

Krav til selvstendighet, samarbeidsevner, beslutningsdyktighet, erfaring fra personalledelse, krav til språk- kunnskaper, lokal tilknytning etc. er viktige parameter å avklare tidlig for å sikre en god og målrettet prosess og et godt resultat. 

Etter innledende avklaringer settes en foreløpig fremdrift for det videre arbeid.

Løpende dialog og nødvendige avklaringer gjøres fortløpende under hele prosessen.

Veldokumenterte og strukturerte prosesser

Stillingen annonseres i avtalte kanaler parallelt med rekrutteringsarbeidet gjennom eksterne CV-baser og sosiale nettverk som LinkedIn, Facebook og Twitter . Vi supplerer med søk i Techconsult sine egne databaser som består av mer enn 9000 kvalifiserte kandidater. Gjennom veldokumenterte og strukturerte prosesser ledes kandidatene gjennom dokumentasjonsinnsamling, gjennomgang og verifisering, innledende intervju og referansesjekker før en første kandidatliste presenteres.

Den videre intervju og rekrutteringsprosess gjøres i nært samarbeid med kunden. Avhengig av stillingskategori, kompleksitet og ansvar anbefaler vi at våre produkter innen personlighets-testing og 3 parts bakgrunnssjekk brukes.


rekruttering 

Last ned vår rekrutteringsbrosjyre.