• stillinger001
  • stillinger002
  • stillinger003

Stilling ledig

Planlegger O 23644

Techconsult AS er et norskeid konsulentselskap som i mer enn 20 år har levert konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen tekniske fagområder, prosjektledelse og prosjektadministrasjon. Selskapet ble stiftet i 1999, og har kontorer i Bergen, Oslo and Stavanger. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Olje & Gass, Bygg/Infrastruktur, Energi & Miljø og Data/IT mot privat og offentlig sektor. Selskapet har som målsetting å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter Planlegger.

Stillingens arbeidsoppgaver:

- Bidra til/gi forutsetningene for oppbyggingen av prosjektets WBS og kodestruktur

- Fremskaffe informasjon om tidsrammer, milepæler, ressursbehov og eventuelle spesielle kompenserende tiltakGod multi-disiplin forståelse og forståelse av teknisk dokumentasjon.

- Utarbeide og oppdatere alle overordnede prosjektplaner.

- Bidra til at prosjektmedarbeidere får forståelse for gjennomføringsplanene og forutsetningene for disse inn mot de kontraktuelle og interne milepæler/leveranser.

- Innhente ukentlig/månedlig fremdriftsrapportering fra alle bidragsytere og behandle dette i plansystemer.

- Ansvarlig for formidling av fremdriftsinformasjon til organisasjonen.

- Følge med på kritisk linje i prosjektet, varsle om avvik og være bidragsytende til å foreslå tiltak basert på analyser fra plansystemet.

- Bidra aktivt i Risk management.

- Oppfølging og gjennomsyn av underleverandørenes planer samt delta på møter som er kritiske for gjennomføringen eller med kristiske

planleveranser.

Dine kvalifikasjoner:

- Min. 5 års erfaring med prosjektplanlegging innen ulike type olje/gass-relaterte modifikasjonsprosjekter, nybygg og studier.

- God teknisk og praktisk forståelse av EPCI(C) prosjektgjennomføring fra design, dokumentasjon, innkjøp, fabrikasjon til installasjon og driftsetting

- God overordnet kontraktsforståelse

Krav til språk:

Norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig

Utdannelse:

Høyskole eller Universitet, gjerne innenfor teknisk fag

Ønskelig erfaring med verktøy:

MS Office, Safran Project

Kandidat må være lokalisert i Europa.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er ASAP, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Fortrinnsvis Sandefjord, men fleksibelt

Oppstart: Asap

Varighet: 1 år, med opsjon på forlengelse

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

• Markedsmessige betingelser

• Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri

• God oppfølging av den enkelte medarbeider

• Forsikringsordninger

• Sosiale aktiviteter for de ansatte

• Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Marianne Koppang, på e-post: marianne.koppang@techconsult.no


Sted Asker

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=23644

Kontakt

Navn Marianne Koppang

Epost marianne.koppang@techconsult.no

Telefon +4790092601