• stillinger001
  • stillinger002
  • stillinger003

Stilling ledig

Senior Konseptingeniør - Automasjon og Telekommunikasjon 23157

Techconsult AS er et norskeid konsulentselskap som i mer enn 20 år har levert konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen tekniske fagområder, prosjektledelse og prosjektadministrasjon. Selskapet ble stiftet i 1999, og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Olje & Gass, Bygg/Infrastruktur, Energi & Miljø og Data/IT mot privat og offentlig sektor. Selskapet har som målsetting å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For vår kunde søker vi nå etter Senior Konseptingeniør - Automasjon og Telekommunikasjon.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Liker du utfordringer som du i godt samarbeid med kolleger finner gode løsninger på? Vi søker nå Konseptingeniør innen automasjon og telekommunikasjon til ABB sitt kontor i Oslo.

Din bakgrunn

Stillingen innebærer oppdrag for de aller største og mest synlige landbaserte prosjektene i Norge. Du vil jobbe blandt landets beste fagmiljøer og vil ha en sentral rolle med ansvar for systemdesign, dokumentarbeidelse og testing for løsninger innen automasjon og telekommunikasjon.

Kvalifikasjoner

I denne stillingen ser vi etter deg som har seniorkompetanse som konseptingeniør automasjon og telekommunikasjon med Bachelor/Mastergrad innen ett av disse fagfeltene. Det er også viktig for oss at du er opptatt av kvalitet og forstår prosjektgjennomføring.

Bakgrunn for kandidat vil være senior prosessingeniør med hovedvekt er på overordnet funksjonalitetforståelse, eller senioringeniør med bakgrunn for sikkerhetssystemer med forståelse for logisk styring. Overordnet systemforståelse og evne til å detaljere dette vektlegges foran kompetanse på enkeltkomponenter eller programmering.

Arbeidsomfang omfatter arbeid med systemer som benyttes i sikring av bygg og områder. Teknologier som benyttes er video overvåking og prosessering, samt sensorer basert på radio frekvenser (RF) eller lysdeteksjon. Aktuelle kandidater bør ha kjennskap til slike teknologier, samt god system forståelse og evne til å system design og kunne etablere logiske styringer inn i ett overordnet kontroll system. Kjennskap til trafikkstyring, automasjonssystem og programvare for operativ og administrativ/teknisk drift er et pluss. Typiske arbeidsoppgaver er:

• Design av sensorikk for bruk i sikkerhetsapplikasjoner

• Etablere underlag for logisk styring av kontroll system (flyt diagrammer)

Mer om oss

For at du skal trives hos oss er det viktig at du tror på menneskene som de beste endringsagentene for positiv endring. Du er åpen for ny teknologi og synes tverrfaglig samarbeid med kollegaer er gøy og viktig for effektiv framdrift og utvikling.

Hvis du synes dette er interessant så oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen slik at vi kan bli kjent med deg og informere litt om hvor bra det er å jobbe med oss. Dette er blant tingene vi kan tilby deg:

• Utmerkede muligheter for læring og personlig utvikling

• Et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

• Fleksible arbeidsforhold

For å være aktuell må du være lokalisert innenfor Europa (fortrinnsvis innenfor EU/EØS).

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er ASAP, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Oslo/Fornebu

Oppstart: asap

Varighet: 31.03.23

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

• Markedsmessige betingelser

• Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri

• God oppfølging av den enkelte medarbeider

• Forsikringsordninger

• Sosiale aktiviteter for de ansatte

• Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Mona Foss, på e-post: mona.foss@techconsult.no


Sted Oslo/Fornebu

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=23157

Kontakt

Navn Mona Foss

Epost mona.foss@techconsult.no

Telefon + 47 481 03 383