• stillinger001
  • stillinger002
  • stillinger003

Stilling ledig

Administrasjonskoordinator 22429

Techconsult AS er et norskeid konsulentselskap som i mer enn 20 år har levert konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen tekniske fagområder, prosjektledelse og prosjektadministrasjon. Selskapet ble stiftet i 1999, og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Olje & Gass, Bygg/Infrastruktur, Energi & Miljø og Data/IT mot privat og offentlig sektor. Selskapet har som målsetting å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For vår kunde søker vi nå etter Administrasjonskoordinator.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom banebrytende ingeniørkunst, der programvare koples sammen med produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 110 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.no

Administrasjonskoordinator – ABB Stord

Er du en multitasker som trives med høyt tempo og stor variasjon i arbeidsoppgavene?

Ditt ansvar:

Vi ser nå etter en ny kollega som ønsker å være med å organisere den daglige driften av vårt kontor på Stord. I resepsjonen vil du være kundenes første møte med ABB, du vil sørge for at alt fra daglige resepsjonsgjøremål til kantinedrift går knirkefritt. I tillegg vil arbeidsdagen, i større og mindre grad, bestå av prosjektsupport for våre veletablerte kunder der prosjektene krever koordinering. Stillingen krever at du er fysisk tilstede på jobb hver dag.

Din Bakgrunn:

Vi ser etter deg som har erfaring fra lignende stillinger, helst 5 år eller mer og en bachelor i administrasjon. Erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Dersom du i tillegg har kjennskap til SAP og/eller AutoCAD, er det en fordel, men ikke avgjørende. ABB opererer i et globalt marked, så det er viktig at du behersker engelsk.

Om Oss:

ABB på Stord har kontorer sentralt i Leirvik sentrum, ved siden av gjestehavnen. Våre ca. 50 ansatte jobber med automatisering og digitalisering av prosessanlegg for olje- og gassinstallasjoner, infrastruktur og akvakultur. Vi har spesialisert oss på Subsea-teknologi, styring og overvåkning av tunneler, og digitale løsninger for offshore og industri. Kontoret håndterer alt fra prosjektgjennomføring til produktutvikling, i tillegg til installasjons- og serviceoppdrag i inn- og utland.

Vi kan blant annet tilby:

- Et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer

- Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

- Utmerkede muligheter for læring og personlig utvikling

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er ASAP, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Stord

Oppstart: 15.11.21

Varighet: 31.10.22

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

• Markedsmessige betingelser

• Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri

• God oppfølging av den enkelte medarbeider

• Forsikringsordninger

• Sosiale aktiviteter for de ansatte

• Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Eldfrid Vågane, på e-post: eldfrid.vaagane@techconsult.no


Sted Stord

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=22429

Kontakt

Navn Eldfrid Vågane

Epost eldfrid.vaagane@techconsult.no

Telefon +47 930 02 152