• stillinger001
  • stillinger002
  • stillinger003

Stilling ledig

Spare Parts Specialist B 21810

Techconsult AS er et norskeid konsulentselskap som i mer enn 20 år har levert konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen tekniske fagområder, prosjektledelse og prosjektadministrasjon. Selskapet ble stiftet i 1999, og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Olje & Gass, Bygg/Infrastruktur, Energi & Miljø og Data/IT mot privat og offentlig sektor. Selskapet har som målsetting å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter en Spare Parts Specialist.

Til deres avdeling LCM SRR(Spares, Repair, Return) søker vi Spare Parts Specialist med arbeidssted Bergen.

Arbeidsoppgaver:

Teknisk reservedelssalg til Olje & Gass og Marinekunder nasjonalt og internasjonalt. Håndtering av forespørsler og utarbeidelse av tilbud. Identifisere potensiale for mersalg. Relasjonsbygging mot leverandører og kunder. Jobbe med forbedringsprosesser internt og innen salg av spare parts.

Utdanning:

Bachelor innen logistikk og administrasjon. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Personer med teknisk bakgrunn oppfordres til å søke.

Arbeidserfaring/kompetanse:

Erfaring innen logistikk og salg av reservedeler. Det er en fordel med teknisk kompetanse innen elektro eller automasjon. Det er viktig at du behersker engelsk godt – både muntlig og skriftlig. I tillegg har du generelt gode datakunnskaper. Hovedverktøy er SAP og Salesforce.

Personlige egenskaper:

Du er selvstendig og ryddig, pålitelig og troverdig, har gode samarbeidsevner, er engasjert og er god til å ta initiativ.

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: Snarest, kandidater vil bli vurdert fortløpende.

Oppstart tidligere enn 21/06/2021 kan være aktuelt

Varighet: 20.06.2022

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Eldfrid Vågane, på e-post: eldfrid.vaagane@techconsult.no


Sted Bergen

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=21810

Kontakt

Navn Eldfrid Vågane

Epost eldfrid.vaagane@techconsult.no

Telefon +47 930 02 152