• stillinger001
  • stillinger002
  • stillinger003

Stilling ledig

Automation Technician 21661

Techconsult AS er et norskeid konsulentselskap som i mer enn 20 år har levert konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen tekniske fagområder, prosjektledelse og prosjektadministrasjon. Selskapet ble stiftet i 1999, og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Olje & Gass, Bygg/Infrastruktur, Energi & Miljø og Data/IT mot privat og offentlig sektor. Selskapet har som målsetting å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter en Automation Technician.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Utføre korrektivt og forebyggende vedlikehold på instrumentering til ventiler.

Dine kvalifikasjoner:

Relevant fagbrev innen Elektro/Automasjon, Godkjent Eex/Eexi-kompetanse (klasseromskurs/webinar), FSE-kurs, 1.hjelpskurs for elektrofag (strømskade). Kompetansekrav må dokumenteres med dato.

Norsk og engelsk språk skriftlig og muntlig.

Pendlere akseptert.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 27.04.21, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Finnmark - Melkøya

Rotasjon: 14/21

Oppstart: 01.05.21

Varighet: 31.12.21

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Solfrid Otterås, på e-post: solfrid.otteraas@techconsult.no


Sted Finnmark - Melkøya

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=21661

Kontakt

Navn Solfrid Otterås

Epost solfrid.otteraas@techconsult.no

Telefon +47 958 72 292