• stillinger001
 • stillinger002
 • stillinger003

Stilling ledig

Prosjektingeniør, Kontrollsystem O 21560

Techconsult AS er et norskeid konsulentselskap som i mer enn 20 år har levert konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen tekniske fagområder, prosjektledelse og prosjektadministrasjon. Selskapet ble stiftet i 1999, og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Olje & Gass, Bygg/Infrastruktur, Energi & Miljø og Data/IT mot privat og offentlig sektor. Selskapet har som målsetting å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter en Prosjektingeniør, Kontrollsystem.

ABB Automasjon - Prosjektingeniør, Kontrollsystem

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom banebrytende ingeniørkunst, der programvare koples sammen med produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 110 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.no

Liker du utfordringer som du i godt samarbeid med kollegaer finner gode løsninger på? Vi er et team som kontinuerlig jobber med tekniske utfordringer for å levere det kundene våre ønsker. Vi søker nå prosjektingeniører innen automasjon til ABB sitt kontor i Oslo. Som prosjektingeniør i ABB jobber man typisk i team for å levere gode tekniske løsninger i prosjektene våre.

Ditt ansvar :

Vi ser nå etter vår nye kollega som ønsker å være med på å forme fremtidens digitale ABB. For oss

handler automasjon om å løse nye og gamle utfordringer gjennom design og teknologi.

Stillingen innebærer oppdrag mot norske og internasjonale kunder og leverandører, i segmentene olje og gass og landbasert industri. Du vil ha ansvar for design og modifikasjoner på ABB kontrollsystemer hos våre kunder. Programmering av ABB kontrollere og HMI, og testing av endelige løsninger ute hos kunde. Vi ser både etter kandidater som ønsker å reise og personer som vil jobbe fra kontoret.

Din bakgrunn :

I denne stillingen ser vi etter deg som har kompetanse innenfor automasjon eller annet relevant fagfelt, og aller helst Bachelor/Mastergrad eller fagbrev og teknisk fagskole innen automasjon. Det er også viktig for oss at du er opptatt av kvalitet, interessert i koding og kommunikasjon, eller andre deler av automasjonsfaget. Vi anser det som en fordel om du har erfaring med kontrollsystemer fra tidligere, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

I tillegg til å kunne norsk så er det viktig for oss at du kan flytende engelsk da vi som de fleste

andre globale bedrifter bruker engelsk i daglig arbeid.

Mer om oss:

For at du skal trives hos oss er det viktig at du tror på menneskene som de beste endringsagentene for positiv endring. Du er åpen for ny teknologi og synes tverrfaglig samarbeid med kollegaer er gøy, og viktig for effektiv framdrift og utvikling.

Hvis du synes dette er interessant så oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen slik at vi

kan bli kjent med deg, og informere litt om hvor bra det er å jobbe med oss. Dette er blant tingene vi kan tilby deg:

 • Utmerkede muligheter for læring og personlig utvikling
 • Et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Muligheter for offshorerotasjon og internasjonale oppdrag

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 05.04.21, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Oslo

Oppstart: 01.05.21

Varighet: 30.04.22

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

 • Markedsmessige betingelser
 • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
 • God oppfølging av den enkelte medarbeider
 • Forsikringsordninger
 • Sosiale aktiviteter for de ansatte
 • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Veslemøy Koppang, på e-post: veslemoy.koppang@techconsult.no

Sted Oslo

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=21560

Kontakt

Navn Veslemøy Koppang

Epost veslemoy.koppang@techconsult.no

Telefon + 47 406 48 686