• stillinger001
  • stillinger002
  • stillinger003

Stilling ledig

Rådgiver konsulenttjenester automasjon/elektro 21215

Techconsult AS er et norskeid konsulentselskap som i mer enn 20 år har levert konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen tekniske fagområder, prosjektledelse og prosjektadministrasjon. Selskapet ble stiftet i 1999, og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Olje & Gass, Bygg/Infrastruktur, Energi & Miljø og Data/IT mot privat og offentlig sektor. Selskapet har som målsetting å være en viktig del av våre kunders verdikjede gjennom å tilby kvalitative tjenester og løsninger i et moderne, fokusert og velfundamentert konsept.

Vi ønsker å forsterke vårt team med en ressurssterk

Rådgiver konsulenttjenester automasjon/elektro

Techconsult ønsker å øke sin interne kompetanse innen fagområdet automasjon og elektro. Vi ser derfor etter en dyktig fagperson som kan tenke seg å arbeide innen en interessant og dynamisk bransje.

Bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber

I mer enn 20 år har Techconsult plassert dyktige og profesjonelle mennesker innen tekniske og prosjektadministrative områder til en rekke markedsledende selskaper innen olje & gass, produksjons- og maritim industri, bygg & infrastruktur og energi/miljø.

Techconsult har 3 kontorer i Norge. Vi er solide, har hatt en positiv utvikling gjennom mange år og planlegger å vokse videre. Med andre ord, vi tror vi er et godt sted å være hvis du ønsker å jobbe i en spennende og dynamisk bransje og med interessante og profesjonelle kunder.

Selvstendighet og påvirkning

Som fag-rådgiver innenfor fagområdene automasjon, elektro og instrument vil din jobb være å bygge tette og gode relasjoner til kunder, konsulenter og kandidater for på best mulig måte å finne de riktige personene til å utføre oppdrag hos våre kunder. Dette omfatter alt fra å ivareta gode relasjoner og samarbeid mot våre kunder til å intervjue og kartlegge den enkelte person og søkers kompetanse og personlige egenskaper inn mot kunde og prosjektkrav.

Du vil være en del av et uformelt og selv-motiverende team, der du vil være en viktig faglig ressurs. Hos oss går ting fort, så vi tror på å gi våre ansatte uavhengighet og påvirkning på sin egen arbeidssituasjon slik at man kan planlegge sitt eget arbeid skikkelig og oppnå resultater.

Spør når du trenger det, ha troen på deg selv og stå på, så vil du trives hos oss.

Bakgrunnen vi er på jakt etter

Vi søker deg som har ingeniørutdannelse, og som helst har erfaring fra praktisk utøvelse av faget innen et eller flere av våre kunde/markedsområder eler som har arbeidet i andre konsulentselskap i tilsvarende roller.

Vi knytter alltid god kontakt med de menneskene vi arbeider sammen med, enten det er ansatte eller søkere, og det er derfor viktig å være sosial og glad i å kommunisere med andre mennesker. Hvis du liker å prate med folk og ta deg tid til å forstå hva de Du bør har gode allmenne datakunnskaper og snakke og skrive norsk og engelsk flytende og uanstrengt.

Finn ut mer

Vi tilbyr markedsmessige lønnsbetingelser, gode forsikringsordninger og resultatorienterte bonuser. Vi er lokalisert i nye, moderne kontorer med gode parkeringsmuligheter og god offentlig kommunikasjon.

Lokasjon: Våre kontorer i Bergen eller Stavanger

For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder Ronny Meyer på +47 901 90 223, ronny.meyer@techconsult.no.


Sted Bergen

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=21215

Kontakt

Navn Ronny Meyer

Epost ronny.meyer@techconsult.no

Telefon +47 901 90 223