• stillinger001
 • stillinger002
 • stillinger003

Stilling ledig

Prosjektleder Byggautomasjon 21065

Techconsult AS is a Norwegian company providing consulting and advisory services to clients in the engineering and construction disciplines and project management services. The company has offices in Bergen, Oslo, Stavanger and Molde in Norway and a branch office in Teesside, UK. Techconsult AS operates nationally and internationally in markets within the Offshore, Energy, Construction, Shipbuilding and land-based industry.

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter en Prosjektleder Byggautomasjon.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Du skal ha ansvar for selvstendig å planlegge, lede og rapportere egne prosjekter, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske og fremdriftsmessige rammer. Med stillingen følger kontakt og møter med kunder, og deltakelse på tekniske møter i egne prosjekter. Som prosjektleder er du tiltenkt ansvar for noen av våre største og mest krevende prosjekter.

Som Prosjektleder blir du en del av et godt og spennende miljø i vekst. Du blir en nøkkelperson for vår organisasjon i nye, mellomstore og store prosjekter innenfor byggautomasjon og energieffektivisering. Arbeidsoppgaver i denne stillingen består av ansvar for at prosjektene gjennomføres innenfor avtalte økonomiske og fremdriftsmessige rammer. I tillegg omfatter ansvarsområdet planlegging og allokering av ressurser innenfor prosjekter med hensyn til materiell og tjenester for teknisk bearbeiding, montasje og idriftsetting. Du må kunne ta selvstendige beslutninger og gjennomføre disse, samt ha evne til å belyse utfordringer og takle disse. Kontakt med kunder, deltakelse på tekniske møter i prosjekter og rapportering av prosjektstatus må håndteres.

Det vil bli gitt opplæring i våre produkter og systemer.

Du skal ha ansvar for selvstendig å planlegge, lede og rapportere egne prosjekter, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske og fremdriftsmessige rammer. Med stillingen følger kontakt og møter med kunder, og deltakelse på tekniske møter i egne prosjekter.

Som senior prosjektleder er du tiltenkt ansvar for noen av deres største og mest krevende prosjekter. Kandidaten må ha erfaring med prosjektledelse ihht NS8405/NS8407 kontrakt

Du vil få ansvar og handlingsrom, og samtidig god tilgang på støtte fra et faglig sterkt kompetansemiljø.

Det vil bli gitt opplæring i våre produkter og systemer samt kundens metodikk og verktøy for prosjektledelse.

Arbeidsoppgaver:

 • Prosjektledelse og ansvarlig for oppfølging av økonomi, kvalitet og fremdrift i våre prosjekter
 • Planlegging, koordinering og oppfølging av prosjektet, for eksempel fremdrift, kvalitet, teknisk design, dokumentasjon, programmering/igangkjøring og underleverandører.
 • Prosjektering av våre løsninger, ofte i samarbeid med teknisk prosjektleder/tekniske tegnere og øvrige prosjektdeltakere. Det omfatter samhandling med kunde/andre tekniske fag ift. å velge de beste løsningene.
 • Kundekontakt i salgsfase og gjennomføringsfase
 • Bidra i salgsfase av nye prosjekter, enten i samarbeid med salgsavdeling eller selvstendig
 • Etterlevelse og oppfølging av kontrakt
 • Økonomisk ansvar og oppfølging av prosjektet med tilhørende rapportering internt og eksternt

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er ASAP, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Trondheim

Oppstart: Snarest

Varighet: 08.05.2021

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

 • Markedsmessige betingelser
 • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
 • God oppfølging av den enkelte medarbeider
 • Forsikringsordninger
 • Sosiale aktiviteter for de ansatte
 • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no


Sted Trondheim

Sektor Privat

Søknadsfrist Snarest

Tiltredelse n/a

Søknadsskjema http://techconsult.no/stillinger/sok-pa-stillinger?jobcode=21065

Kontakt

Navn Ronny Meyer

Epost ronny.meyer@techconsult.no

Telefon +47 901 90 223